Web hosting Şi gĂzduire web, servicii business

Live ZONE este un serviciu de web hosting (găzduire web) oferit de LiveCOM (LIVE COMMUNICATIONS SRL) Cluj-Napoca, prin care alocăm spaţiu şi resurse online 24/24 cu 99,8 timp online garantat, pe servere performante. Serviciul de găzduire este 100% dedicat pentru firme / companii, accesul la porturi este strict, riscul de atac şi virusare este cât mai redus.

Prin serviciile Live ZONE oferim:

  • Găzduire pe servere performante. Securitate ridicată. Serverele Live ZONE nu acceptă găzduire publică şi sunt dedicate proiectelor şi colaboratorilor verificaţi, deci riscul de spam şi acces neautorizat sunt reduse.
  • Back-up al datelor în locaţii multiple. Datacenter-ul rulează proceduri de back-up zilnice în minim 3 locaţii fizice, în cazuri speciale putem investiga şi restaura rapid datele dumneavoastră.
  • Alocăm ip-uri dedicate, unice pentru fiecare client, ceea ce oferă transfer rapid și sigur al emailurilor (fără livrare în SPAM a emailurilor datorată folosirii unui IP de zeci sau sute de alţi clienţi), precum şi optimizarea site-urilor pentru traficul din România.
  • Garantăm 99,8% (UP TIME) prezenţă online prin contract.


Avem mare încredere în potenţialul românesc şi considerăm că este important ca şi noi să dam un exemplu pozitiv in aceasta directie. Mai mult, pe cat este posibil incercam sa folosim resurse 100% românesti pentru a stimula si incuraja tot ce avem mai bun.

VEZI SERVERE