gĂzduire web - servicii business

Live ZONE este un serviciu de găzduire web oferit clienților LiveCOM (LIVE COMMUNICATIONS SRL), prin care gestionăm spaţiu şi resurse dedicate 24/24 cu 99,8 timp online garantat, pe servere performante localizate fizic în datacenter București, România.

Serviciul este dedicat exclusiv pentru mediul de business (firme / companii), resursele tehnice sunt performante , firewall-ul este personalizat, accesul la porturi este strict, riscurile de atacuri şi virusare sunt cât mai reduse.

Prin serviciile Live ZONE oferim:

  • Găzduire pe servere performante. Securitate ridicată. Serverele Live ZONE nu acceptă găzduire publică şi sunt dedicate proiectelor şi colaboratorilor verificaţi, deci riscul de spam şi acces neautorizat sunt reduse.
  • Back-up al datelor în locaţii multiple. Rulăm proceduri de back-up zilnice în 3 locaţii fizice, iar în cazuri speciale putem investiga şi restaura rapid datele dumneavoastră.
  • Alocăm ip-uri dedicate, unice pentru fiecare client, ceea ce oferă transfer rapid și sigur al emailurilor (fără livrare în SPAM a emailurilor datorată folosirii unui IP de zeci sau sute de alţi clienţi), precum şi optimizarea site-urilor pentru traficul din România.
  • Garantăm 99,8% (UP TIME) prezenţă online prin contract.


Pe cât este posibil încercăm să folosim resurse 100% româneşti pentru a stimula şi încuraja tot ce avem mai bun. Avem mare încredere în potenţialul românesc şi considerăm că este important ca şi noi să oferim un exemplu pozitiv în această direcţie.