Web hosting Şi gĂzduire web - servicii business

Live ZONE este un serviciu de web hosting (găzduire web) oferit de LiveCOM (LIVE COMMUNICATIONS SRL) Cluj-Napoca, prin care gestionăm spaţiu şi resurse online 24/24 cu 99,8 timp online garantat, pe servere performante. Serviciul de găzduire web Live ZONE este 100% dedicat pentru mediul de business firme / companii, accesul la porturi este strict, riscurile de atacuri şi virusare sunt cât mai reduse.

Prin serviciile Live ZONE vă oferim:

  • Găzduire pe servere performante. Securitate ridicată. Serverele Live ZONE nu acceptă găzduire publică şi sunt dedicate proiectelor şi colaboratorilor verificaţi, deci riscul de spam şi acces neautorizat sunt reduse.
  • Back-up al datelor în locaţii multiple. Rulăm proceduri de back-up zilnice în 3 locaţii fizice, iar în cazuri speciale putem investiga şi restaura rapid datele dumneavoastră.
  • Alocăm ip-uri dedicate, unice pentru fiecare client, ceea ce oferă transfer rapid și sigur al emailurilor (fără livrare în SPAM a emailurilor datorată folosirii unui IP de zeci sau sute de alţi clienţi), precum şi optimizarea site-urilor pentru traficul din România.
  • Garantăm 99,8% (UP TIME) prezenţă online prin contract.


Avem mare încredere în potenţialul românesc şi considerăm că este important ca şi noi să oferim un exemplu pozitiv în aceasta direcţie. Pe cât este posibil încercăm să folosim resurse 100% româneşti pentru a stimula şi încuraja tot ce avem mai bun.

VEZI SERVERE ŞI DATACENTER